Header Berlamo Webdesign
Waarom kiezen voor Berlamo Webdesign?

Waarom voor ons kiezen?

Gulden middenweg zijn tussen gratis en duur.

Er zijn genoeg bedrijven die een gratis website aanbieden in enkele klikken maar deze zijn niet echt professioneel te noemen. Ze bieden slechts enkele mogelijkheden aan waaruit u kan kiezen. Ze zetten ook ongewenste reclame op uw website waardoor de lay-out lelijk wordt. Bij ons krijgt u volledige inspraak in hoe de website er uiteindelijk uitziet, zonder de overbodige reclame.

Voor (kleine) zelfstandigen, verenigingen, sportclubs, mensen die hun huis te koop willen zetten, ... kortom onze doelgroep, is het niet altijd mogelijk of gewenst om een groot budget uit te trekken voor een website. Door onze website simpel maar efficiënt te houden, kunnen wij de kosten laag houden, terwijl we toch de professionaliteit behouden.

Wat bieden we aan?

Goedkoop

Zoals eerder gezegd zijn wij een gulden middenweg tussen gratis en duur. Met ons concept One-Page-Websites kunt u zo goedkoop gaan als u wilt. Enkel een foto met daarop de openingsuren en uw logo? Geen probleem! Enkel een foto, de openingsuren, een korte geschiedenis en uw logo? Consider it done! U kan ook opteren om enkele pagina's bij te voegen zoals een uitgebreide uitleg over uw producten. Ook dit beiden we voor een kleine meerprijs aan.

Responsive

Anno 2017 is het noodzakelijk dat uw website op alle soorten media te bekijken is. Niets is lastiger dan te moeten scrollen op uw GSM om toch maar die openingsuren te vinden. Wij maken onze websites responsive wat wil zeggen dat ze zich aanpassen aan elk soort media (GMS, tablet of pc). Zo kunnen uw klanten altijd snel en gemakkelijk uw website bekijken.

Onderhoud

Wij werken met Joomla, een Content Management System dat toelaat om gemakkelijk inhoud aan te passen. Wij zorgen ervoor dat de inhoud altijd up-to-date is zodat er geen misverstanden ontstaan. Het zou immers de eerste keer niet zijn dat een klant voor gesloten deuren staat omdat hij/zij nergens de openingsuren of verlofdagen kon bekijken. Een goed onderhouden website zorgt ook voor een professionele uitstraling.

Social media

Indien gewenst plaatsen wij uw bedrijf ook op sociale media zodat de mensen het dagelijks reilen en zeilen van uw bedrijf kunnen opvolgen. Dit gaat hand-in-hand met de website en zorgt voor een goede communicatie met uw klanten.