Header Berlamo Webdesign

WEBSITE

Laat ons babbelen

onepagewebsite

Een website hoeft niet duur te zijn

Hoeveel kost een website? Afhankelijk van uw wensen en noden moet dit geen stukken van mensen kosten. Een volledig responsive website kan al vanaf €400 (excl. BTW)! Hier zit alles in: van planning tot eindproduct.

U kan voor het onderhoud van de website kiezen tussen het ’Basispakket’, het ’Tussenpakket’ en het ’All-in-pakket’:

  Basis Tussen All-in
Self-service* check check check
Jaarlijks **   check  
Continu ***     check

* SELF-SERVICE: Onze websites werken via een content management systeem waardoor u zelf gemakkelijk de inhoud kan bijwerken. Dit is in elk pakket inbegrepen. Uiteraard leggen we uit hoe dit moet.

** JAARLIJKS: Bij een ‘jaarlijks onderhoud’ wordt de website 1 keer per jaar bijgewerkt door middel van kleine (dus geen grondige) wijzigingen in de inhoud en lay-out. Dit is interessant voor klanten die vooral een informatieve en stabiele website willen. Uiteraard is het mogelijk om wijzigingen aan de inhoud of lay-out aan te brengen doorheen het jaar maar hiervoor rekenen wij een kleine meerkost die apart te betalen is.

*** CONTINU: Bij continu onderhoud kan u steeds wijzigingen doorvoeren doorheen het jaar. Dit kan gaan van de inhoud aanpassen (zoals update van de openingsuren, extra pagina toevoegen, …) tot het restylen van de lay-out. Dit is interessant voor klanten die steeds nieuwe dingen willen tonen en een dynamische website willen hebben.

Ongeacht het pakket zorgen wij voor een 24/7 service indien er iets zou mislopen met de werking van de website!